hirdetés

Edifier X2 fülhallgató – Itt az új filléres TWS füles

hír
Edifier X2 fülhallgató – Itt az új filléres TWS füles 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

Tavaly nagyot mentek a BlitzWolf cuccai, különösen az Airaux modellek, ami nem véletlen, 5000-7000 Ft körül nem sok értelmes agybadugós TWS cuccot lehetett kapni. Aztán a raktárkészletek kifogytak és oda lett a lehetőség, mostanáig. Az Edifier X2 ugyanis 6150 Ft-ba kerül, és ahhoz képest, milyen olcsó, meglepően sokat tud. A bolt 1 USD-s kuponját ne felejtsétek elkérni a fenti ár eléréséhez.

Edifier X2 TWS – 2021-re upgradelve

Életem legolcsóbb fülhallgatója a GGMM W600 volt, azóta is siratom, hogy már nem lehet ilyeneket venni. Azóta még a legolcsóbb TWS fülesük is 22 USD, ami a GGMM T1 nevet viseli. Ezért is nyergeltem át az Edifierre, ami szintén egy elég jó cuccokat gyártó vállalat, és az X2 nem is tűnik rossz darabnak. Ez már egy töltőbölcsős széria, vagyis a 7 órányi üzemidőt további 21-gyel egészíti ki a dokkoló, ami kifejezetten jó érték az olcsó fülesek között. Lehet benne eddzeni és futni is, mert teljesíti az IP54 szabvány követelményeit, igaz az érintőgombos megoldás nem ideális az ilyen tevékenységekhez.

Az újabb Bluetooth szabványoknak – az X2 a BT 5.1-et támogatja – köszönhetően már sokkal kisebb a késleltetés, mint régen, vagyis nem csúszik a hang videók és filmek alatt és játszani is lehet vele, már csak ezért is érdemes cserélni a régebbi eszközöket. Az X2-ben ráadásul viszonylag nagy, 13 mm-es membrán van, nem mondom, hogy csak a méret számít, de általában segít a megfelelő hangminőség elérésében. A cég azt állítja, hogy van a mikrofonok esetében valamilyen zajszűrés, szóval van esély arra, hogy még ezért az árért is normális beszédhangot produkál az eszköz. Annyira olcsó, hogy én az ilyen cuccokat még a kocsiban is ott merem hagyni, maximum ha megeszi az UV vagy kinyírja az akkut a hideg, veszek egy másikat. 6150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). ugyanis nem pénz egy TWS fülesért.

hirdetés