hirdetés

Eddigi legalacsonyabb áron rendelhető az Amzafit Stratos

hír
Eddigi legalacsonyabb áron rendelhető az Amzafit Stratos 1
írta: SonkaMod
2021-09-20

Amióta bejött az új áfatörvény, azóta nemigen írhattuk az Amazfit termékek esetében, hogy valami „eddigi legalacsonyabb áron kapható”. Azért nem, mert ezeknek az óráknak a fő beszerzési helye az Aliexpress, ahol minden drágább lett az áfa miatt. Mostanra jutottunk el oda, hogy a Stratos még így is bekacsintott az eddigi legalacsonyabb ár alá, és megvásárolható piszkosul olcsón, áfával együtt. Az okosóra mindössze 23 000 forintért rendelhető.

16-féle sportmódot ismer, ezekből nem maradt ki semmi lényeges, és még úszni is lehet vele, mert 5 ATM vízállósággal rendelkezik. 290 mAh kapacitású akkumulátort építettek bele, amivel körülbelül 5 napos üzemidőt tud, ha pedig folyamatosan megy a GPS, akkor sem merül le egy nap alatt sem.

A kütyü nemcsak sportolásra, hanem a mindennapokra is jól használható, mert jelzi az értesítéseket, amiket el is olvashatunk rajta, menedzselhetjük a hívásokat, látjuk az időjárás előrejelzést és ébreszteni is tud.

Az óra az egyik legjobb választás, ha szeretnénk egy jó okosórát, de nem akarunk rá sokat kiadni. Aliexpressen a 8AESELETED6 kuponkóddal, és mellé berakható store kuponnal mindössze 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható áfával együtt. Ennél olcsóbb pedig még soha nem volt ez a készülék, érdemes rá lecsapni.

hirdetés