hirdetés

Ebből az ajtószenzorból nem drága bevásárolni

hír
Ebből az ajtószenzorból nem drága bevásárolni 1
írta: SonkaMod
2021-07-29

Az apró okosotthon kiegészítőkkel sokszor az a baj, hogy hiába olcsó belőlük egy-egy darab, attól még a végén vastag lesz a számla, mert ezekből általában többet kell vásárolni. Hőmérőből, mozgásérzékelőből, kamerából, ajtószenzorból, fényérzékelőből egy egész vagonnal be kell szerezni egy komplett okosotthon rendszerbe. Éppen ezért keressük a legeslegolcsóbb megoldásokat, és az a jó hír, hogy ajtószenzorból egy csomó olcsóság elérhető az Alin, amikből 5-6 darab megvétele sem semmizi ki a családot.

A Tuya alkalmazással beilleszthetjük az okosotthon rendszerünkbe, így akár más kütyükkel is össze lehet párosítani. Például meg lehet adni, hogy amikor kinyílik az ablak, akkor induljon el a légtisztító.

A Fuers ajtószenzorát áfával együtt is mindössze 2300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjuk vásárolni, ha pedig többet veszünk egyszerre, akkor még olcsóbb. Példának okáért, ha vásárlunk egy ötös pakkot, akkor az csak 8700 forintba kerül, ilyenkor pedig a darabár már csak körülbelül 1700 Ft-ra jön ki.

hirdetés