hirdetés

Dreame T10 porszívót vehetünk kiemelkedően jó áron

hír
Dreame T10 porszívót vehetünk kiemelkedően jó áron 1
írta: SonkaMod
2022-01-19

A Xiaomi által birtokolt Dreame egyik modelljét akciózta le a Gshopper, mely nem más, mint a T10-es gép. Ez egy középkategóriás akkumulátoros porszívó, ennek megfelelő specifikációval és árazással. Az átlagos takarítási igényeket abszolút kielégíti, a márkára pedig nem szokott sok panasz érkezni, és mi is szeretjük a kütyüjeiket. Ez a takarítógép a Gshopperen nagyon kedvező áron rendelhető, ennyire olcsón még nem láttuk sehol sem, csak 51 600 Ft-ot kell érte fizetni, és ingyen szállítják házhoz EU raktárból.

Hatlépcsős szűrőrendszerében 12 ciklonos leválasztó és HEPA filter is van, a levegőből kiszedi így a por majdnem 100%-át. A kiegészítők terén nem lehet panaszunk a gépre, alapból adnak hozzá egy motoros padlótisztító fejet, ami V-mintázatú szilikonos kefével rendelkezik, mely nagyon hatékonyan takarít szinte bármilyen felületet, akár a szőnyegeket is. A kárpittisztító motoros fej sem marad ki a csomagból, amivel a matracokat és ülőgarnitúrákat tudjuk tisztán tartani. A különböző szűkítőfejek minden porszívónál alapok, viszont ehhez flexibilis csövet is mellékelnek, amire csak akkor fogunk rádöbbenni, hogy milyen hasznos, amikor már használjuk. Kifejezetten autó takarításhoz ajánlott, így minden hülye helyről ki tudjuk szippantani a mocskot, és nem kell ezért tisztítóba vagy benzinkútra menni vele.

A Dreame T10 nagyon kellemes szerkezet, amiben nincsen túltolva semmi, a szimpla funkcionalitásra ment rá a gyártó. Minden kiegészítője és módja hasznos, az ára pedig alapból nincsen elszállva. Gshopperen most az eddigi legjobb ajánlat elérhető rá, ami azt jelenti, hogy a AA38D352DD7C kuponkóddal már 51 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük európai raktárból, ingyenes futárszolgálatos házhozszállítással.

hirdetés