hirdetés

Dreame D9 Max kevesebb, mint 100 ezerért

hír
Dreame D9 Max kevesebb, mint 100 ezerért 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2022-11-08

A Dreame D9 Max elődje, a D9 a mai napig jó szolgálatot teljesít az otthonomban, így tökéletes rálátásom van arra, hogy mire képes ez a porszívó valójában. Tény, hogy ebben a szegmensben már rengeteg új dolgot nem lehet felmutatni, legalábbis ennyi pénzért, így már sokszor az egyéni apró-cseprő preferenciák döntenek, mint például a portartály mérete. Az utód azonban csak még jobb lett a megemelt teljesítménynek hála. A Dreame D9 Maxra most érkezett egy kupon a Banggoodtól, így már 98 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok.

Már a legtöbb porszívó feltörölni is tud, ez alól a Dreame D9 Max sem kivétel, ráadásul antibakteriális törlőpárnával van felszerelve. A víztartályába 270 ml víz fér, ezt pedig elektromosan képes adagolni, aminek az intenzitását három lépcsőben állíthatjátok.

Egy töltéssel akár 150 percig is tud takarítani, de ez nem is kifejezetten lényeges, mert ha merül, akkor automatikusan dokkol, majd ha feltöltött, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Beállíthattok az appban virtuális falakat, no-go és no-mop zónákat, így tökéletesen elszeparálhatjátok azokat a területeket, amiket szeretnétek, hogy békén hagyjon a robot. A no-mop zóna különösen fontos, mert például senki sem szeretné, hogy összevizezze a gép a szőnyegét, ugyanakkor annak a porszívózása kihagyhatatlan. Ha ennél is több részletre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes átolvasnotok a tesztünket a termékről.

A Dreame D9 Max egy nagy tudású eszköz. Nem tud annyi fancy dolgot, mint egy Roborock S6 MaxV, de egy Viomi SE szintjén simán van, sőt, jóval erősebb is nála. A Banggood 11.11-es akcióinak alkalmából a BGd9maxYY  kuponnal a végösszeg 98 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, amennyiért ez a robot nagyon jó vétel. A gépet EU raktárból küldik, teljesen ingyen szállítják ki Csehországból, és így 5 napon belül meg is érkezik.

hirdetés