hirdetés

Dreame CC elektromos felmosó a lusta takarítók jóbarátja

hír
Dreame CC elektromos felmosó a lusta takarítók jóbarátja 1
írta: SonkaMod
2021-01-07

A porszívózást már sikerült megkedvelnünk a kínai robot- és állóporszívóknak hála, vagy legalábbis kevésbé utáljuk, mint azelőtt. Ennek annyi a magyarázata, hogy megfelelő eszközökkel sokkal jobb dolgozni. Épp ezért ideje, hogy a felmosáson is könnyítsünk, mert az is egy undorító dolog, és a háztartások 99%-ban olyan nyamvadt felmosószettek vannak, hogy rossz rájuk nézni, hát nem csoda, hogy nem szeretünk vele melózni. A piacon a legnagyobb uralkodó a Vileda, akiknek jó cuccaik vannak, de egy normálisabb felmosó kit majdnem annyiba kerül, mint Kínából egy motoros, és akkor már jobb az elektromosat választani.

A takarításhoz szükséges felmosófejek eltávolíthatók, így tudjuk őket tisztítani és cserélni is. Az alap csomagba négy darabot tesznek belőle. Természetesen töltő is jár a géphez, így arról sem kell magunknak gondoskodni. Éppen ideje, hogy leváltsuk a rossz felmosószettjeinket, amiket képtelenség tisztán tartani és csak elmaszatolják a dzsuvát a padlón. A feltörlős robotporszívók is sokat segítenek a háztartásban, de egy-egy makacsabb foltra azért hasznos egy ilyen motoros felmosó is.

A Banggoodon a BGHU0269 kuponkód segítségével most 26 700 forintért tudjuk megvásárolni a felmosógépet, amit Csehországból postáznak, gyorsan, és mindenféle többletköltség nélkül.

hirdetés