hirdetés

Drágább lesz a Revolut

hír
Drágább lesz a Revolut 1
írta: hajas
2020-06-12

A Revolutot sem kímélte a koronavírus, emiatt több szolgáltatása is jelentősen drágul. Az itthon is nagy népszerűségnek örvendő fintechcég e-mailben tájékoztatta ügyfeleit arról, hogy mire számíthatnak a közeljövőben.

Szerencsére a Revolut nem változtat a váltási árfolyamon, a készpénzfelvételen és a számlavezetési díjakon. Több előnyös módosítás is történt, például vissza tudjátok vonni a véletlenül indított tranzakciókat az ügyfélszolgálat segítségével.

A fentiek margójára: az várható volt, hogy az 1 850 000 Ft-os devizaváltási keret csökkenni fog. Nem is igazán életszerű az, hogy ekkora tételben vált egy átlagos felhasználó pénzt. Gondoljatok bele, ez évi 22 millió forint. Gyakorlatilag mindenki arra használta, hogy nagy mennyiségű devizát forgasson át a számlán és spekulatív műveleteket végezzen vele, valószínűleg ennek akar gátat szabni a Revolut. Ami a hétvégi 1%-os váltási felárat illeti, ezt könnyen kikerülhetitek azzal, hogy előre leváltjátok a megfelelő mennyiségű devizát, hétköznap.

A változások nyáron, augusztus 12-én lépnek életbe.

hirdetés