hirdetés

Dobjunk az alis kosarunkba valami Ugreen-t is

hír
Dobjunk az alis kosarunkba valami Ugreen-t is 1
írta: SonkaMod
2020-11-01

Tombol az Aliexpress 11.11 Warm Up, így mindenki szorgalmasan tölti a kosarát a szerkesztőségben is. Már lassan olyan sok cucc gyűlt fel, hogy muszáj lesz szelektálni, de hát erről is szól az a nap. A Ugreen-t, mint márkát nagyon szeretjük. Iszonyatosan jó minőségű termékeket csinálnak, és bár az árazásuk már sok esetben nem belépő szintű, mégsem lehetne drágának hívni őket. Most egy Bluetooth-os audió vevőegységbe botlottam, amivel már régebben is szemeztem, de most került csak be a kosaramba.

11.11 alkalmából esni fog a kütyü ára, ami azt jelenti, hogy az alapverzióért 5300 forintot kell fizetnünk, míg a fejlettebb, aptX-es variánsért 6300-at. Szerény véleményem szerint ez a kis felár szinte semmi érte, de akinek semmiképpen nem fontos a magasabb minőség, mert például csak mp3 fájlokat hallgat, akkor a sima verzió is jó választás lehet. Az Ugreen Official Store-ban érdemes még körülnézni, rengeteg jó cuccuk lesz még olcsóbb, mi is biztosan fogunk még írni egy-két termékükről. Ne feledjük, hogy november 11-ig egyelőre csak a kosárba kell tenni a megvásárolandó tételeket, aztán csak azon a napon, az akciós árán kell megvenni.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés