hirdetés

Digoo okosmérleg akció, nem csak fogyni akaróknak

hír
Digoo okosmérleg akció, nem csak fogyni akaróknak 1
írta: SonkaMod
2021-11-12

A 11.11-es leárazások vége felé járunk, ilyenkor már eléggé nyitott szemmel kell ahhoz járni, hogy olyan akciót találjunk, ami újdonság, és jó is. A Digoo okosmérlege egyértelműen ilyen, hiszen mindössze 6100 forintba kerül, de tud mindent, amit egy ilyen mérlegtől elvárhatunk. A dizájn tipikus, de szép, a funkciói pedig hasznosak. Aki fogyni szeretne, annak muszáj egy ilyen, de egy személymérleg amúgy is elengedhetetlen egy háztartásból.

A mérések pontosak, viszont a legtöbb érték az csak számolt vagy tippelt adat, így azoknak közepesen lehet csak hinni. Éppen ezért úgy javasolt a használata, hogy a tendenciákat figyeljük. Szépen kirajzolódik, egy hosszabb használat adatait figyelve, hogy a testünk hogyan alakul át. Például fogyunk, és ha igen, akkor abból mennyi a leadott zsír.

Ezen kütyük gyengepontja sokszor az alkalmazás, de a Digoo mérleg a HealthU + applikációt használja, aminek nagyon jó az értékelése az alkalmazásboltban. El lehet menteni a mért adatokat offline, csak a telefonunkra, de regisztráció után a felhőbe is feltölthető. Ha éppen offline lenne a mérleg, akkor sincs baj, hiszen megőrzi az adatokat, és a következő Bluetooth párosításnál szinkronizál. Az egész család tudja használni, mert végtelen számú profil létrehozható, és a súlykülönbség alapján automatikusan fel is ismeri, hogy ki állt rá a mérlegre, és az ő profiljához rendeli a mérést.

Az okosmérlegek már igazán nem drágák, de a Digoo DG-CF516 most jóval olcsóbb, mint az átlag. Az ünnepi időszakra való tekintettel a BGbe9ef3 kuponkóddal mindössze 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Nagyon jó, hogy csehországi raktárból küldik, teljesen áfamentesen, tehát a fenti összegre már semmit nem kell ráfizetnünk.

hirdetés