hirdetés

Deerma atkaporszívó nagyon jutányos áron

hír
Deerma atkaporszívó nagyon jutányos áron 1
írta: SonkaMod
2020-08-11

Már vagy két éve annak, hogy atkaporszívó hívők lettünk, és azóta próbáljuk terjeszteni az igét, miszerint egy ilyen eszköz minden háztartásba szükséges. Hiába takarítunk rengeteget, használunk légtisztítót és robotporszívót, az atkák így is vidáman viháncolnak az ágyunkban, kanapénkban és minden szövetben. A tapasztalat az, hogy egy alapos tisztítás után is ki tudnak szedni még ezt-azt a matracból ezek a kütyük. Szerencsére most nem is drágán, mindössze 17 300 forintért beszerezhető, EU raktárból.

A Banggoodon megtalálható a Deerma CM810, és EU raktárból tudjuk rendelni, tehát áfa- és vámmentesen érkezik, ráadásul a postáért nem kell plusz költséget kifizetni. Ha használjuk a BGCZESM8 kuponkódot, akkor mindössze 17 300 forintba kerül, ennyit pedig megér, hogy nem kell medveállatkákkal – vagy tudom is én, hogy mikkel – együtt aludnom.

UPDATE 2020.08.12. – A kínaiak látták, hogy nagy az érdeklődés a kütyü iránt, így adtak egy még jobb kuponkódot. A BGHU868-at bepötyögve csak 16 200 forint a cucc.

hirdetés