hirdetés

Csomagban, ajándékkal olcsóbb az Awei ACE-G1 TWS fülhallgató

hír
Csomagban, ajándékkal olcsóbb az Awei ACE-G1 TWS fülhallgató 1
írta: SonkaMod
2021-11-23

Egy igazi jó kis trükköt tudunk most bemutatni arra, hogy hogyan lehet az Aliexpresst maximálisan kihasználni. Biztosak vagyunk ugyanis benne, hogy a legtöbben még nem hallottak a bundle-ben való vásárlásról, pedig így sokkal jobb üzletet köthetünk. A lényege, hogy egy adott terméket megvásárolhatunk csomagban egy másik termékkel, amik így együtt kifejezetten olcsóak lesznek.

Az Aliexpress kedvezményrendszere extrém keszekusza. Vannak automatikus kedvezmények, store kuponok, kuponkódok, applikációban coinokat lehet beváltani és ehhez hasonlók. A bundle vásárlás is egy ilyen kis trükk, amivel jobban járhatunk, de sok felhasználó nem ismeri. Általában csak a telefonos applikációból érhető el, így érdemes azt letölteni.

A példa most egy Awei TWS fülhallgató, ami jelenlegi árán 17,52 dollár. Ez egy olcsó kis füles, de nem rossz vásár ennyiért sem. Viszont, ha az applikációban nyitjuk meg, akkor máris más a helyzet. Bár az alapár marad annyi, de lejjebb görgetve látjuk, hogy meg lehet vásárolni csomagban, azaz bundle-ben is. Ekkor 15,51 dollár a végösszeg, tehát még olcsóbb is, mint alapból, és még kapunk hozzá egy Awei ES-Q3 kábeles fülest is. Ez a fülhallgató alapból 5,53 dollár, tehát nem drága, de a csomagban vásárolva gyakorlatilag az Ali fizet nekünk, hogy megvásárolhassuk.

Ha külön-külön vesszük meg a két fülest, akkor a végösszeg 23,05 dollár lenne, viszont együtt már csak 15,51-et kell értük fizetni. Ebben a konkrét esetben ráadásul még ingyenes rá a szállítás is, így mindössze 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért miénk is lehet a csomag a két fülessel. Érdemes minden vásárlásunknál csekkolni, hogy nincs-e esetleg ilyen lehetőség, mert nagy ritkán ilyen is előfordul az Aliexpressen.

hirdetés