hirdetés

Csodálatos Nitecore fejlámpa vihető remek áron

hír
Csodálatos Nitecore fejlámpa vihető remek áron 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-10

A Nitecore nagyszerű lámpákat gyárt, amikből sokat megvásárolhatunk itthon, például a NU25-ös fejlámpát is, csakhogy Kínából lényegesen olcsóbb. Az eszköz egy nagyon jól átgondolt, sok funkcióval rendelkező darab, ami már komoly felhasználásra is ajánlott. Sportolásra, éjszakai túrázásra is használható, az extrái miatt pedig különösen ajánlott vétel. Banggoodról most nagyjából 35%-kal olcsóbb, mint itthon, így érdemes ilyen fantasztikus áron lecsapni rá.

Könnyű szerkezet, csak 56 grammos, pedig van benne egy beépített 650 mAh kapacitású akkumulátor is. Ha röviden megnyomjuk a módválasztó gombot, akkor megmutatja egy négyes skálán, hogy még mennyi szufla van a telepben. Amennyiben tölteni szeretnénk, azt egy sima Type-C porton keresztül megtehetjük.

A Nitecore eszközei általában nagyon is jók, és ez is egy ígéretes eszköz. Lehet kapni itthon is, de szállítási költség nélkül majd’ 19 000 forintba kerül. A Banggoodos ár – főleg kuponnal – sokkal barátibb. A FIN9806  kódot kell bemásolni hozzá a megfelelő kuponos mezőbe, és így már 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért is megrendelhetjük, ingyenes házhozszállítással. Amennyiben szeretnénk egy jó fejlámpát, ebben biztosan nem fogunk csalódni.

hirdetés