hirdetés

Csepegtetős öntözőrendszerek olcsón a Tavaszi Vásáron

hír
Csepegtetős öntözőrendszerek olcsón a Tavaszi Vásáron 1

Forrás: Banggood

írta: Norbi
2022-03-16

Egy igazán a tavaszhoz kapcsolódó terméket hoztunk nektek a Tavaszi Vásárra. Akik szoktak növényeket nevelgetni, azok tudják, hogy a magvetés ideje már itt van, a magokból palánta lesz, aztán a fagymentes idő beköszöntével azokat kiültethetjük a kertbe, a növénykéinknek három dologra lesz szüksége a cseperedéshez: napsütésre, tápanyagra, sok vízre. Ez utóbbira talán a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldás a csepegtetés. Most igazán jó áron rendelhetünk csepegetető rendszert, 40 méteres csővel, 152 kiegészítővel  mindössze 6800 Forintba kerül EU raktárból rendelve a RendKinai167 kuponkóddal.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a kerti eszközöket csak akkor próbálják beszerezni, amikor már itt a nyár, a szárazság. A növénytermesztés viszont némi előrelátást igényel, így érdemes még időben megrendelni ehhez a szükséges kiegészítőket. A Banggoodon ez a sok darabból álló csepegtető szett most igen kedvező áron rendelhető. A RendKinai167 kuponkóddal, (amit a Banggood csakis a Rendelkínait olvasóinak kreált meg a Tavaszi Vásárra) még tudunk rajta spórolni, így mindössze 6800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, EU raktárból, ingyenes szállítással.

Ha nincs kertünk, vagy csak nem szeretnénk ennyit költeni, esetleg ilyen szerteágazó rendszer kiépítétésével bajlódni, a Tavaszi Vásáron erre is találunk egy igazi budget megoldást. Mégpedig egy 5 darabos csepegtető szett személyében, amivel és egy PET palack segítségével gondoskodhatunk cserepes nyövényeink, vagy akár a szabadföldi növényeink folyamatos vízellátásáról. Ezért mindössze 1900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetünk, ha a vásárláskor megadjuk a RendKinai169 kuponkódot. Ebben már a szállítási költség is benne van, a termék pedig kínai raktárból érkezik.

hirdetés