hirdetés

Chuwi Hi10 Go Windowsos tablet stylussal és billentyűzettel

hír
Chuwi Hi10 Go Windowsos tablet stylussal és billentyűzettel 1
írta: Don Kartács
2021-11-09

A legtöbb tablet ma már Androidos, de vannak feladatok amikre egyszerűen alkalmatlanok a Google rendszerei. Szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, minimális grafikai munkákat normálisan elvégezni még mindig windowsos környezetben lehet a legjobban, ehhez kínál társat a Chuwi Hi10 GO. A tabletért a BG8f99b2 kuponnal 56 000 Ft-ot kérnek, ha ezt stylussal és billentyűzettel egészítitek ki, akkor 81 600 Ft-ra emelkedik az ár, amit a BGe548a3 kód beírásával érhettek el. A kisebbik variánsra az EU Priority Line szállítás ingyenes, a nagyobbikra 740 Ft, az áfát és a vámot a cég fizeti.

Chuwi Hi10 Go – Érdekes mindenes

A Hi10 Go a sima Hi10 széria windowsos variánsa, emiatt a központi magot Intel Celeron N4500-ra cserélte a gyártó, hozzácsapott 6 GB RAM-ot hogy a Microsoft szoftvere képes legyen rajta megmozdulni, és az egészet megtoldotta 128 GB háttértárral, hogy helyetek is maradjon telepítgetni alkalmazásokat. Ha nem lenne elég, akkor további 128 GB-nyi micro SD-vel is bővíthető. A 10,1 colos méret már a windowsos felhasználásra is alkalmassá teszi a tabletet, elég, ha a csempés felületet tapizzátok, de aki kényelmesen szeretne dolgozni is az 1920×1200-as megjelenítőn, az mindenképpen az érintőceruzával és a mágneses billentyűzettel felszerelt variánst vegye.

Ilyenkor a tablet egy mini számítógépként „megáll a saját lábán”, a dőlésszöget a klaviatúra behajlítható részével lehet szabályozni. Ami a vezetéknélküli kapcsolatokat illeti, duális WiFi és BT szabvány is rendelkezésre áll, de mivel a 2 db Type-C porton keresztül is lehet adatokat mozgatni, sokan ezt fogják preferálni. Ahogyan a tápellátást is innen érdemes megoldani, ugyanis a 2950 mAh-s akku nem éppen az erőssége a gépnek, cserébe 24 W-os gyorstöltést is tud, de nyilván az ideális, ha állandó tápellátásra teszitek.

Az érdekes hibrid masináért, ami félig tablet, félig notebook, a BG8f99b2 kuponnal 56 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha ezt stylussal és billentyűzettel egészítitek ki, akkor 81 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra emelkedik az ár, amit a BGe548a3 kód beírásával érhettek el. A kisebbik variánsra az EU Priority Line szállítás ingyenes, a nagyobbikra 740 Ft, az áfát és a vámot a cég fizeti.

hirdetés