hirdetés

Budget Zeblaze óra előrendelésben, ami jónak tűnik

hír
Budget Zeblaze óra előrendelésben, ami jónak tűnik 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-08-18

A Zeblaze nem tartozik azon kínai márkák közé, amik kifejezetten minőségi termékeket gyártanának, de az alsópolcos termékeiket így is sokan szeretik. Sosem szabad a gyártótól sokat várni, de az újonnan megjelent Zeblaze GTR 3 Pro egészen jópofának tűnik, a 30 dolláros előrendelési árért cserébe pedig már kívánatos. Egy viszonylag egyszerű okosóra, de olyan extrákkal rendelkezik, mint a Bluetooth-os telefonálás lehetősége, illetve a gyönyörű kijelző vagy a fém tok.

Üzemidőben is korrekt a készülék, egy töltéssel elmegy 14 napot normál használat mellett, de még az intenzív használattal is ígérnek rá 7 napot.

Előrendelésben vihető a Zeblaze GTR 3 Pro, és az első 100 darabot mindössze 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adják, szállítási költséggel együtt. Ennyiért nagyon megérősnek tűnik a szép kivitelezés és remek kijelző miatt, amit párosítottak jó funkciókkal.

hirdetés