hirdetés

Budget 3D nyomtató az Artillery-től

hír
Budget 3D nyomtató az Artillery-től 1
írta: Atika
2021-11-07

Az Artillery nyomtatókról többször is volt már szó az oldalon, de főleg a Sidewinder modellekről. Most Banggoodon leakciózták az Artillery Geniust, ami hardveresen szinte teljesen megegyezik a Sidewinder X1-gyel, csak a nyomtatási méreteikben különböznek drasztikusan. A low budget Geniust most 58 700 forintért szerezhetjük be.

Az Artillery Genius 220x220x250 mm-es méretben képes nyomtatni, ami miatt leginkább hobbi felhasználásra megfelelő. Két perc alatt 110 fokra hevíthető asztalt kapott, ami ugyan nem automata szintezésű, de később megvásárolható hozzá a szenzor, amivel azzá tehetjük. Az ultracsendes léptetőmotor vezérlőnek hála rendkívül halkan dolgozik, ráadásul képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta. A tökéletes nyomtatási élmény és minőség érdekében felszerelték a Geniust filament kifutás érzékelővel, és szabadalmaztatott mozgató mechanikát kapott, ami stabilan tartja a nyomtatófejet.

A nyomtató PLA, ABS, TPU és egyéb flexibilis filamentekkel képes dolgozni, 0,1 mm-es rétegfelbontás mellett. Memóriakártyáról és pendrive-ról is képes beolvasni az adatokat, és még egy érintőkijelzőt is kapott, amelyen beállíthatjuk az alapvető funkciókat. A gép összeszereléséhez minden szerszámot és kiegészítőt mellékelnek.

Az Artillery Geniust a BG786f28 kuponkód beírása után 58 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellet. Ez az ár pedig kiemelkedően jó, ha például azt nézzük, hogy Aliexpressen mennyit kérnek érte.

hirdetés