hirdetés

DR.BEI szónikus fogkefe meglepően alacsony áron, EU raktárból

hír
DR.BEI szónikus fogkefe meglepően alacsony áron, EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-06-07

A Doctor B modellje a cégnek az abszolút olcsó kategóriát képviseli, amiről azért gondoljuk, hogy jó készülék, mert az S7-ben sem csalódtunk. Egy hónapja is megírtuk erről a gépről, hogy jó áron vihető, de most még vagy 40%-kal olcsóbb, ami brutálisan jó ajánlatot jelent számunkra.

Két pótfejet adnak hozzá, amik háromféle sörtét tartalmaznak és elméletileg 100 használat után kezdenek csak elhasználódni. Cseredarabokra mindenképp szükség lesz, így érdemes ezekből is vásárolni, az Aliexpressen többféle is kapható, teljesen változó áron.

A fogkeféért az Aliexpressen mindössze 2900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és ebben már benne van a Lengyelországból történő szállításnak a költsége is. A szett tartalmazza a fogkefét, két pótfejet és egy utazótokot. Áfát, kezelési költséget és bármi felmerülő plusz költséget el lehet felejteni, erre a csomagra biztosan nem kell fizetni.

hirdetés