hirdetés

Bőven 100 dollár alatt a Viomi felmosógépe

hír
Bőven 100 dollár alatt a Viomi felmosógépe 1
írta: SonkaMod
2021-10-05

A felmosást nagyon megkönnyíti a Viomi elektromos felmosógép, mely szépen feltakarít, és a használata is egyszerű. A gép alapos, és búcsút mondhatunk vele a béna felmosóknak és a sok négykézláb görnyedésnek. Az egyetlen hibája, hogy drága, de már ez sem igaz annyira, hiszen már 100 dollár alá esett az ára.

Kétféle felmosórongyot adnak hozzá, hogy minden felületre meglegyen a hozzávaló. Lehet hozzá vásárolni eldobható rongyot is, de az kevéssé környezettudatos, az eredetileg hozzáadottak viszont újra felhasználhatók.

A Viomi felmosógépe már igen jutányos áron megvásárolható, nem is olyan régen még bőven 30 000 forint feletti összeget kértek érte, most viszont a BGND018 kuponkóddal mindössze 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, ingyenes szállítással, áfamentesen, EU raktárból.

hirdetés