hirdetés

Bomba jó áron kapható az iMars bikázós powerbank

hír
Bomba jó áron kapható az iMars bikázós powerbank 1
írta: hajas
2021-11-25

Az elmúlt évek során egy rakás kínai gyártó mutatta be a saját autóbikázós powerbankjét, köztük az iMars is. A hatalmas akkukapacitású készülék segítségével kellemetlen szituációktól óvhatjátok magatokat, ráadásul a Banggood Black Friday őrületének köszönhetően most nagyon kedvező áron szerezhetitek be.

Az iMars J02 első ránézésre egy túlméretezett powerbanknek tűnik, pedig ennél jóval többet tud, hiszen képes az autótok lemerült akkumulátorába újra életet lehelni, ezt 1300 amper segítségével teszi, ami elegendő egy ötliteres benzines vagy egy 3 literes dízelautó beröffentéséhez is. A készülék 16 000 mAh-s kapacitással rendelkezik, aminek a töltöttségét az LCD kijelzőről olvashatjátok le. Egy rakás csatlakozó található rajta, a krokodilcsipeszek csatlakozója mellett találtok rajta még egy DC dugaljt, illetve két darab USB portot is, melyek közül egyik támogatja a QC3.0-s gyorstöltést is, továbbá adnak hozzá egy szivargyújtós adaptert is, vagyis az ilyen csatlakozóval ellátott kütyüket is el tudja látni árammal a készülék.

További kellemes meglepetés a beépített LED világítás is, amivel megvilágíthatjátok a kocsi motorterét, ha esetleg sötétben kellene bebikázni az autótokat. Fordított polaritás, visszatöltés, túltöltés, túlmelegedés, rövidzár, túlfeszültség és túláram elleni védelemmel is ellátták, vagyis tényleg mindenre gondolt a gyártó.

A Banggood Black Friday akciójának köszönhetően nagyon jó áron rendelhetitek meg Csehországból, mindössze 15 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállításért pedig egy fillért sem kell fizetnetek.

hirdetés