hirdetés

Bomba jó áron kapható a BlitzWolf BW-TAP1 légtisztító

hír
Bomba jó áron kapható a BlitzWolf BW-TAP1 légtisztító 1
írta: hajas
2021-11-28

A fűtési szezon beindulásával egyre nagyobb problémát okoz a településeken tapasztalható légszennyezés. Egy légtisztító azonban sokat segíthet a mindennapjainkban, hiszen az ilyen kütyükkel sokkal tisztább levegőt teremthetünk otthonainkban. A Banggood legújabb akciójának köszönhetően a BlitzWolf BW-TAP1 akkumulátoros légtisztítót vásárolhatjátok meg jelentős kedvezménnyel.

A BlitzWolf BW-TAP1 a gyártó legkisebb és legolcsóbb légtisztítója. A mindössze 1,25 kilogrammos szerkezet 16x16x26,8 centiméteres méretekkel rendelkezik, vagyis mindenhol elfér a lakásban, akár az íróasztalotokon is. A gyártó korábbi termékeihez képest hatalmasat újított, hiszen egy 10 000 mAh-s akkumulátorral látták el, vagyis nem kell folyamatosan a konnektorhoz csatlakoztatni. Egy töltéssel 20 órán át üzemel, tölteni pedig a mellékelt USB kábel segítségével tudjátok. Összesen három fokozattal rendelkezik, a legnagyobbal óránként 60 köbméter levegőt képes megtisztítani, ami a gyártó szerint egy 20 négyzetméteres szobában lesz elegendő.

A termék elején találtok egy OLED panelt, ami mutatja az aktuális üzemmódot, az akku állapotát, valamint a levegő szennyezettségét is. A ventilátor alatt egy LED fény kapott helyet, így éjjeli világításként is használható a készülék. A filtere három elemből áll, először is egy nylon háló fogja meg a nagyobb szennyeződéseket, majd egy aktívszenes réteg szűri ki a kellemetlen szagokat, majd a HEPA filter ejti rabul a legapróbb porszemeket és polleneket.

Ha használjátok a BGBFD15 kuponkódot, akkor eszméletlenül jó áron, mindössze 11 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a készüléket a Banggood lengyel raktárából, ingyenes szállítással.

hirdetés