hirdetés

Bődületesen erős az olcsó Liectroux ZK901 robotporszívó

hír
Bődületesen erős az olcsó Liectroux ZK901 robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2022-12-02

A Liectroux egy német-kínai vállalat, akik egészen nagy múlttal rendelkeznek a robotporszívó témában, de valahogy nem sikerült igazán nagy hírnévre szert tenniük. Kaphatók a termékeik itthon is, egy csomó kínai webshopban is, mégsem ismerik őket sokan. Pedig a ZK901 modellt érdemes, hiszen egy olyan középkategóriás gépről van szó, ami LiDAR szenzoros, tehát elég fejlett, a szívóereje pedig elképesztően nagy.

5000 mAh kapacitású akkupakk van benne, amivel 150 percet tud egy szuszra takarítani a standard módban és ezzel képes lefedni 280 négyzetmétert. Ám ebben is van olyan funkció, hogyha előbb vissza kell térnie a dokkolóra töltés céljából, akkor később onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

Igencsak jó gép a Liectroux ZK901, és a saját árkategóriájában eléggé kitűnik a mezőnyből. A Geekbuyingon rendelhető meg nagyon jó áron, a 6PUZK901  kuponkóddal lehet megvásárolni 66 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes, EU raktáras házhozszállítással.

hirdetés