hirdetés

BlitzWolf BW-WTR01 okosöntöző most csomagban nagyon megéri

hír
BlitzWolf BW-WTR01 okosöntöző most csomagban nagyon megéri 1

Forrás: Banggood.com

Norbi
írta: Norbi
2022-06-01

A BlitzWolf okosöntözőjéről már többször megírtuk, hogy egy nagyon okos, sokat tudó kütyü, továbbá kiegészíthető a talajnedvességet monitorozó szenzorral, amivel még hatékonyabbá lehet tenni az öntözést. Most a fullos csomagot kínálják akciósan, ami tartalmazza a szenzort és a hubot is, így jobban jöttök ki, mintha egyesével kellene megvásárolni a modulokat. A termék ráadásul cseh raktárból rendelhető, így még bőven ideér a kánikula előtt.

A csomag része most a BlitzWolf BW-DS04, ami egy, a föld nedvességtartalmát, valamint a páratartalmat mérő eszköz, ez össze tud kapcsolódni az öntözőrendszerrel, és tudja vezérelni a locsolást. Például, ha már elég nedves a föld, akkor le tudja azt állítani. Talán felesleges is megemlíteni, de az összes eszköz por- és vízálló.

A teljes szett a hubbal és a szenzorral együtt a BG78f207  kuponkód használatával 24 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban már az áfa és a szállítás is benne van, a termék cseh raktárból érkezik villámgyorsan.

hirdetés