hirdetés

BlitzWolf BW-OLT3 mozgásérzékelős lámpa olcsón

hír
BlitzWolf BW-OLT3 mozgásérzékelős lámpa olcsón 1
írta: Don Kartács
2021-11-23

Tipikus házkörüli probléma, hogy mindig van egy olyan sarok, ami valamiért kimarad a kellően bevilágított területek alól. Vagy az a fránya tuja nőtt rossz helyre az elmúlt 5 évben és árnyékol le valamit. Az ilyen problémákat lehet megoldani a BW-OLT3 kültéri napelemes lámpával, ami 120 fokban érzékeli a mozgást, és egyszerre 32 LED-et gyújt fel, ha arra van szükség. A 2 darabos szettet 5600 Ft-ért lehet hazavinni a BGBFQ19 kuponnal, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig fizeti a termék után az áfát.

BlitzWolf BW-OLT3 – Fény az éjszakában

A BlitzWolf BW-OLT szériája tömöríti a kültéri lámpákat, a testvérmodellről, a BW-OLT4-ről nem is olyan régen írtunk. A BW-OLT3 egy hasonló világítótest, amit szintén kültéren érdemes elhelyeznetek, hiszen IP64-es szabvány szerint áll ellen a viszontagságoknak. Mivel napelemről üzemel, nem kell elemmel babrálni, az 1200 mAh-s akkut a nap ereje tölti majd fel. Összesen 32 db LED adja a fényt, oldalra, előre és lefele is világít, míg az elején elhelyezett gömb alakú elem a PIR szenzor. Ez érzékeli a mozgást 120 fokban, maximum 8 méteres távolságon belül.

A fényereje 200 lumen,

ami nem tűnik soknak, de hát vaksötétben ez is olyan, mintha egy vaku villanna az arcotok előtt. Nyilván itt nem annyira a fénymennyiség, hanem a megbízhatóság a meghatározó, és szerencsére ebben a LED technológia kiemelkedő, hiszen jó eséllyel évekig nem kell babrálni az SMD2835-ös világítótestekkel felszerelt készüléket. A felszerelése pofonegyszerű, a sarkoknál kell 2 db csavarral rögzíteni a BW-OLT3-at arra a felületre, ahol használni kívánjátok. Üzemi hőmérsékletnek a 0 és 45 fok közötti intervallumot adták meg, de csodálkoznánk, ha ennél alacsonyabb hőmérsékleten problémák jelentkeznének, de nyilván nem sarkköri hidegre kell gondolnotok.

A 2 darabos szettet 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni a BGBFQ19 kuponnal – vagyis 1 db tulajdonképpen csak 2800 Ft -, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig fizeti a termék után az áfát.

hirdetés