hirdetés

BlitzWolf BW-CML5: segédfény a monitor előtti munkához

Világos, hogy ez egy megérős választás

hír
BlitzWolf BW-CML5: segédfény a monitor előtti munkához 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-15

A BlitzWolf BW-CML5 monitorlámpa egy igazán jól sikerült terméke a gyártónak, hiszen nagyon könnyű a kezelése. Egy asztalra helyezhető távvezérlővel rendelkezik, így bármikor kényelmesen átállíthatod. Tetszőleges beállítási módokat konfigurálhatsz rá, sőt memorizálja is, vagyis megjegyzi az aktuális beállítást, hogy a következő alkalommal ugyanúgy kapcsoljon be. Banggoodról most jó áron megrendelhető kuponnal, méghozzá 7300 Ft-ért, szállítási költséggel együtt. Korábban már teszteltük ezt a monitorlámpát is, érdemes elolvasni a beszámolót, ugyanis gyorsan kiderül belőle, hogy nagyon megéri az árát.

az általa kibocsátott fényt pedig frontálisan, közvetlenül az asztalodra irányítja. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a munkaterület optimálisan megvilágított legyen, anélkül, hogy bármi útban lenne.

A BlitzWolf egyik legjobb monitorlámpája kétségtelenül a BW-CML5, amin számos dolog állítható és ennél nem is kell több. Banggoodon most jó áron rendelhető, a BGa9bd90 kuponkóddal 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és ebben már a szállítási költség is szerepel.

hirdetés