hirdetés

BlitzMax audió transzmitterek elérhetők a Banggoodnál

hír
BlitzMax audió transzmitterek elérhetők a Banggoodnál 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-09

Két új termék is bekerült ma a Banggood kínálatába, amik elég érdekesek. Mind a kettő egy BlitzMax termék és a funkciójuk is megegyezik. Audió transzmitterekről van szó, amik arra jók, hogy egy nem Bluetooth-os audió eszközt tudnak „felokosítani”, hogy mégis használhassuk vezeték nélkül.

A BT06-os verzió egy továbbfejlesztett eszköz, ami nagyon hasonlót tud, mint a másik modell, csak némiképp kiterjesztették a tudását. Vannak rajta zenevezérlő gombok, így lehet vele megállítani és elindítani a zenét, illetve lépegetni a számok között, de akár még a bejövő hívásokat is kezelhetjük vele. Elég nagy előrelépés, hogy SPDIF be- és kimenettel is rendelkezik a 3,5 mm-es jacken kívül.

A két eszköz most került be a Banggood kínálatába, és máris némi kedvezménnyel rendelhetők meg. A BT05-ös variánshoz a BGXIFD259  kódot lehet bemásolni, amivel 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni, az okosabb verzió pedig a BGXIFD258  kóddal rendelhető meg 14 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe. Mindkettő esetében benne van az árban a szállítási költség, valamint az áfa is, így semmit sem kell pluszban ráfizetni.

hirdetés