hirdetés

Black Shark 3 és 3 Pro – Újabb cápatámadás

hír
Black Shark 3 és 3 Pro – Újabb cápatámadás 1
írta: Don Kartács
2020-03-02

A cápa szóról a fiatalabb generációnak már nem Roy Scheider főszereplésével készült film, hanem a Xiaomi über gamer készüléke jut eszébe. Meg is érkezett az új, harmadik generáció, ami egyből két mobilt is tartalmaz, illetve mindenféle extra kiegészítőket lehet rájuk aggatni – külső hűtő, BT alapú kontroller -, ahogyan ezt már megszokhattátok. Egyelőre még csak szóbeszéd tárgyát képezik a modellel kapcsolatos adatok, de mi azért igyekeztünk körbejárni a témát.

A Joy UI bőr marad – vagyis nem MIUI fut rajta -, amit mindenféle játékosoknak kifejlesztett funkciókkal egészítenek ki, illetve lesz Dark Mode is, ahol a háttér sötét és a karakterek lesznek fehérek. Megújul a hűtésrendszer, most éppen Szendvicshűtésnek nevezték el, illetve lesz két rejtett telefongomb, ami gamer módba váltva kiugrik a mobil testéből, mint a pop-up kamera, és ezek valamilyenfajta ravasz funkciót töltenek be. Állítólag a játékokban a karakterek hangutasításokkal is vezérelhetőek, ami egy meglepően egyedi, ámbátor nehezen kivitelezhető ötletnek hangzik, meglátjuk, kap-e a kínain túl más nyelvi támogatást is.

A kellő energiáról a 4470 mAh-s, 65 W-os gyorstöltésre képes akkumulátor fog gondoskodni, nem lennék meglepve, ha durván melegedne a cucc maximális terhelés közben. Természetesen már erre is van megoldás, külső, Type-C porton keresztül megtáplálható hűtőt lehet a hátoldalra aggatni, ami szintén magán viseli a cápás telefon dizájnelemeit. Az árról egyelőre nem tudni semmit, de mivel holnap jelenik meg a készülék, már csak egyet kell aludnotok, hogy megtudjátok, a teljes specifikációval egyetemben.

 

Forrás: GizChina, Mysmartprice

hirdetés