hirdetés

Black Friday előakciós a BlitzWolf BW-HC3 akkus porszívó

hír
Black Friday előakciós a BlitzWolf BW-HC3 akkus porszívó 1
írta: SonkaMod
2021-11-22

Bár azt gondoltuk, hogy a 11.11-ei őrületben, hogy a BlitzWolf ezen állóporszívója már soha nem lesz ennyire olcsó, de szerencsére csalódnunk kellett, de abszolút pozitívan, ugyanis egy kuponkóddal most már mindössze 99,99 dolcsiért, azaz 32 800 forintért tudjuk megrendelni.

A gép vezérlése pofonegyszerű, a legnagyobb gombbal tudjuk be-, és kikapcsolni, a plusz-, és mínuszjelekkel a szívóerőt változtatni, és még kapunk egy olyan gombot, amivel a padlótisztító fejen kapcsolhatjuk a LED világítást, merthogy ilyen is van a gépen. Öt tagból áll a szűrőrendszere, aminek az első tagja egy leválasztó ciklon, majd egy sűrű szivacs, egy fém szűrő, még egy szivacs réteg és egy HEPA filter.

A 11.11-es akcióban volt ez a gép nagyon olcsó, most csak azért drágább egy leheletnyivel, mert a forint azóta sokat gyengült, de 32 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet megrendelni a BGBFD19 kuponkóddal, csehországi raktárból, áfamentesen, ingyenes szállítással. Ha szeretnénk egy erős, de olcsó akkumulátoros porszívót, akkor ne habozzunk.

hirdetés