hirdetés

Belefullad a portok számába az új BlitzWolf dokkoló állomás

hír
Belefullad a portok számába az új BlitzWolf dokkoló állomás 1
írta: SonkaMod
2021-06-28

Piacra dobta a BlitzWolf a legújabb dokkoló állomását, a BW-TH14-et. Az új kütyü olyan sok portot kapott, hogy ezzel már igencsak elégedettek lehetünk, illetve jó sok monitort is ráköthetünk. Az eszköz leginkább azokhoz szól, akiknek mindössze egy Type-C csatlakozó van a gépükön, és egy kábel bedugásával akarnak rádokkolni az otthoni munkaállomásra.

A hátoldalán található egy Type-C bemenet, amiről az előbb volt szó és két másik port, amivel a laptophoz kell kötni a szerkezetet. Ezen kívül még láthatunk egy gigabites LAN csatlakozót, két HDMI 2.0 portot, egy DisplayPortot (vagy VGA-t, attól függően, hogy melyik változatot választjuk), valamint két USB 2.0-t és két USB 3.0-t. Ha ez nem lenne elég, az előlapon helyet kapott további két USB 3.0 bemenet, egy Type-C port és egy jack csatlakozó a fülhallgatónak. Ha a DP-s változatot választjuk, akkor összesen akár három további olyan monitor köthető a gépre, ami más-más képet ad.

A BlitzWolf BW-TH14 egy nagyon fejlett dokkolóállomás, ami nagyon jól jöhet azoknak, akik laptopon dolgoznak, de nem akarják minden alkalommal az ezernyi kábelt bedugdosni a megfelelő helyre, illetve nem is tudják, hiszen nincs elég csatlakozójuk a gépükön. Az eszköz nem olcsó, de nem is vészesen drága. Kínai raktárból lehet előrendelni, így érdemes az EU Priority Line szállítási móddal és vámbiztosítással (Tariff Insurance) együtt vásárolni. Az első körös előrendelésben körülbelül 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, szállítási költséggel együtt.

hirdetés