hirdetés

Bazi nagy karácsonyi dekor válogatás – 4. rész

hír
Bazi nagy karácsonyi dekor válogatás – 4. rész 1

Forrás: Dzenina Lukac

írta: SonkaMod
2022-10-25

A karácsony mindig sokkal közelebb van, mint hinnénk, hiszen az ünnepre aktívan készülődés elkezdődik legalább egy hónappal előtte, de lehet, hogy még korábban. Advent első napja idén november 27. lesz, de addigra már a legtöbben feldíszítik a lakást és a házat, tehát a dekorációs célra rendelt cuccoknak addigra ildomos megérkezniük. Ezért kell már most beszerezni a dekor termékeket, mert Aliexpressről rendelve nagyjából egy hónap, mire ideérnek. Elérkeztünk a válogatásunk negyedik részéhez, de érdemes átpörgetni az első hármat is, mert azok is tele vannak izgalmas karácsonyi cuccokkal.

A karácsonyi dekorációnak se vége se hossza, általában rengeteg kiegészítővel készülünk az ünnepre és dekorációból soha nem lehet elég. Illetve lehet, de aki szereti az ünnep hangulatát, az mindig talál még valami csecsebecsét, amit meg lehet rendelni. Mi is így vagyunk ezzel, és idén közzétesszük a karácsonyi kosarunk tartalmát, de több cikkben, hiszen egyszerre nagyon sok lenne. Persze mi sem vásároljuk fel a fél Aliexpresst, ezek csak a szelektálás előtti termékek, amik elsőre megfogtak minket.

A karácsonyi dekorációra a rendelést már érdemes leadni mindenkinek, hiszen a dekor nem érhet rá december 24-ig, hiszen legkésőbb Advent első napján fel szokott kerülni. Addig még azért van idő, de Kínából nem két perc, míg ideérnek a cuccok, tehát érdemes nem sokáig halogatni a dolgot. A válogatásunk negyedik részét láthatjátok, amibe most is került mindenféle érdekesség. Az első, második és harmadik részt is mindenképp érdemes átpörgetni, nagyon jó cuccok vannak bennük.

[wpdatatable id=7]

hirdetés