hirdetés

Baseus asztali töltő-elosztó kombók jó áron

hír
Baseus asztali töltő-elosztó kombók jó áron 1

Forrás: Aliexpress

írta: Atika
2023-11-15

A Baseus szinte verhetetlen ár/érték arányú töltőit mindenki imádja. Most kettő, hálózati elosztóval kombinált modellt is találtunk jó áron Aliexpressen, az egyikből ráadásul kapható okos modell is, ami időzíthető, telefonról kapcsolgatható és a fogyasztást is méri. Mindkettő store kuponnal és coinokkal olcsósítható.

Baseus asztali töltő-elosztó kombók jó áron 2

Forrás: Aliexpress

Baseus 65 wattos GaN asztali töltő és elosztó

Az okos és „buta” verzióban is elérhető 65 wattos töltő-elosztó hibrid kettő darab 230 voltos dugaljjal rendelkezik, emellett pedig egy Type-C és egy USB-A port található rajta, megspékelve egy 80 centiméteres, kihúzható USB-C kábellel. Egyenként a két Type-C-n képes leadni 65 wattot, de a három csatlakozót együtt használva is képes a kihúzható kábel a 45 watt teljesítmény kisajtolására, míg a másik két portra is jut 18 W teljesítmény. Az AC dugaljak összesen 4000 wattig vannak szavatolva, de azért ezt fenntartással kezeljétek, ekkora áramokat mi biztosan nem bíznánk rá, de kisebb fogyasztókkal biztosan elbírnak.

A torony tetején van egy érintőgomb, ezzel lehet áramtalanítani az elosztót, de az okos variáns kikapcsolható a Baseus applikációján keresztül is. Utóbbi nemcsak erre képes, hanem lehet időzíteni is, illetve mutatja az teljes eszköz pillanatnyi teljesítményfelhasználását is.

A butább verziót fekete színben, a GF1111  store kuponnal, automatikus kedvezménnyel és némi coinnal 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg az okos modellt ugyanezekkel a kedvezményekkel 19 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg.

Baseus asztali töltő-elosztó kombók jó áron 3

Forrás: Aliexpress

Baseus 35 wattos GaN asztali töltő és elosztó

A Baseus másik töltője már csak 35 wattos, de több porttal rendelkezik, mint a fentebbi társa, de így is érdekes darab. Ezen már 3 AC dugalj, 2 darab Type-C és 2 darab USB-A csatlakozó van. A négy USB portból három 30 watt maximumra képes, a negyedik pedig egy kisenergiaigényű eszközökhöz jó 5 wattos csatlakozó. Az AC dugaljak itt is 4000 wattot tudnak leadni papíron.

A másik modellnél említett érintős ki- és bekapcsolót ez is megkapta, azonban az applikációban megtalálható infók helyett itt egy a fronton elhelyezett kijelző mutatja a különböző portok áramfelvételét.

Aliexpressen a HT1135  kóddal és az automatikus kedvezménnyel együtt 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg ezt a sokoldalú asztali töltőt.

hirdetés