hirdetés

Baseus A7 autósporszívóval könnyen takarítható a verda

hír
Baseus A7 autósporszívóval könnyen takarítható a verda 1

Forrás: AliExpress, BASEUS AutoTreasure Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-03-14

A Baseus nagyon erősen viszi az autós kiegészítő vonalat, és nem egy porszívóval rendelkeznek, ami kifejezetten a járgányok tisztántartására szolgál. Ezek az eszközök nemcsak autó takarításra használhatók, hanem közönséges morzsaporszívóként is megállják a helyüket. A Baseus A7 egy különösen kívánatos gép a felhozatalból, mert kicsi, erős, akkumulátoros és adnak hozzá flexibilis gégecsövet, ami nagyban megkönnyíti a használatát.

A géphez többféle kiegészítőt is adnak, amiből a legfontosabb a flexibilis gégecső, amivel az utastér utálatos réseibe is be tudunk nyúlni és ki tudjuk takarítani, van egy kettő az egyben szűkítő, aminek a kefés feje hátra húzható, tehát nem feltétlenül kell használni, de lehet. A gyártó pedig egy hordszütyőt is ad hozzá, amiben ezeket a kiegészítőket lehet tárolni, ami a kocsiban nagyon hasznos.

Most Aliexpressen egy 4$-os store kuponnal és Aliexpress coinokkal megvásárolható mindössze 21 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ha pedig megelégszünk a kábeles verzióval, az már 19 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért is vihető. Az ÁFA természetesen benne van az árban, a szállításért pedig nem kell egy fillért sem fizetni.

hirdetés