hirdetés

Baseus 65 wattos GaN töltő akció Banggoodon

hír
Baseus 65 wattos GaN töltő akció Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2021-09-08

A Bangood születésnapján most egy kiemelkedően jó Baseus töltőt lehet akciósan megvásárolni. Ez a 65 wattos GaN töltő már a szerkesztőségünkben is megfordult, és le is teszteltük, hogy tudja-e azt, amit ígérnek róla. Nem meglepő módon tényleg tudja, de ezt egy Baseus terméktől el is vártuk. Ezt a kütyüt most mindössze 8000 forintért meg lehet rendelni csehországi raktárból, de már csak pár darab elérhető belőle.

A különböző gyorstöltési protokollok sem fekszik meg a gyomrát, PD 3.0, QC 3.0, FCP, AFC, Apple 2.4, BC1.2, PE+ és PPS támogatással bír. A kütyühöz a gyártó mellékel egy 100 wattos Type-C kábelt is, amit nevezhetnénk apró figyelmességnek is, de annyira nem is kicsi, mert egy ilyen kábel jellemzően nem két fillér.

A Banggood születésnapján akciósan rendelhető a kütyü. Az alapára nagyjából 10-11 000 forint Aliexpressen is, így a BGANI048 kuponkóddal elérhető 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára igen kedvező, főleg, hogy ingyenes szállítással küldik, EU raktárból, áfamentesen.

hirdetés