hirdetés

Banggoodról is rendelhető a Redmi 10

hír
Banggoodról is rendelhető a Redmi 10 1
írta: SonkaMod
2021-10-01

A Redmi 10 valójában a remekül sikerült Redmi 9-nek a ráncfelvarrott változata. A különbség nem sok, de azért nem is elhanyagolható, éppen ahogy a nagykönyvben meg van írva. Aki egy tisztességes alaptelefont szeretne, nem érdeklik a legújabb technikai fícsörök, de stabil készülékre vágyik, azoknak ideális választás. Elfogadható képeket készít, jó a kijelzője, gyors és abszolút megfizethető. Immáron pedig a Banggoodról is rendelhető.

Üdvözlendő, hogy az európai modellekben továbbra is ott az NFC, tudunk 5 GHz-en is WiFi-re csatlakozni, Bluetooth 5.1 van benne és nem maradt le róla a jack csatlakozó sem.

A Redmi 10 egy jól sikerült alap típus. Nincsen túlragozva benne semmi, élhető alternatívát ad azoknak, akik nem minimum pénzből akarnak telefont, de nem is költenének rá sokat, cserébe elvárják a használhatóságot. Eleinte a Goboo-tól lehetett megrendelni a készülékeket, de már a Banggoodon is van olyan variáns, ami elérhető. A 4/64 GB-os kiadás egyelőre 60 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, viszont, ha vannak BG pontjaink, akkor azzal jócskán faraghatunk az árán, akár egészen 52 000 forintig. Az oldal listázza még a 6/128-as verziót is, de az jelenleg nem elérhető.

hirdetés