hirdetés

Banggoodon is elérhető a Poco M3 Pro telefon

hír
Banggoodon is elérhető a Poco M3 Pro telefon 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-05-25

Az előző héten debütált a Poco M3-nak a Pro verziója – amit már nagyon várunk, hogy a kezeink közé kerülhessen – és mint mostanában az összes ilyen márkájú telefonnal megesik, ebből is elkapkodták az előrendeléses raktárkészletet. Az Aliexpressen a legolcsóbbak eleinte ezek a készülékek, de ott már majdnem teljesen lerabolták a boltokat, így EU raktárból drágábbak már vagy nincsenek készleten. Viszont megjelent a Banggood kínálatában is a telefon, ott is teljesen vállalható árú és akár még jelentősen csökkenthetünk a pontjainkkal is a végösszegen.

amit a középkategóriában csak kevés készülék tud. A felbontása 1080×2400 pixel és a magas képfrissítés nincs feltétlenül mindig bekapcsolva – mert az azért szívja az aksit -, hanem a telefon dinamikusan tudja változtatni.

A Banggoodon is elérhetővé vált a telefon, ami azért jó hír, mert az Aliexpresses EU raktárakból teljesen lerabolták a készleteket, így vagy nem lehet kapni, vagy csak jelentősen drágábban. A Banggoodon alapból 51 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 4/64 GB-os verzió és 57 200 Ft-ba kerül az erősebb, 6/128 GB-os variáns. Ha beütjük a 13f142  kuponkódot, akkor 1-1 dollárt faraghatunk az áron, de sokkal jobb, ha van BG pontunk, mert azokat fel lehet rájuk használni, így még sokat olcsósíthatunk a kütyün.

hirdetés