hirdetés

Banggood szülinap: BW-FYE16 Plus fülhallgató 8550 Ft-ért

Kijelzőt, zajszűrőt és kiváló üzemidőt kapott a BlitzWolf BW-FYE16 Plus

hír
Banggood szülinap: BW-FYE16 Plus fülhallgató 8550 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-04

A TWS-fülhallgató piacon nehéz már újat mutatni, bár a LED-kijelző annak számít, de nem egyedüli a piacon. A tokra applikált színes kijelző trendi innovációnak bizonyul az in-ear fülhallgatók körében és nagyon hasznos különböző szituációkban. Olvassátok el, hogy mivel tud többet a BlitzWolf BW-FYE16 Plus, amelyet a Banggood Anniversary akcióban 10 ezer forint alatt megvásárolhattok!

Ami nagyon meglepő, hogy a töltőtokot is felpimpelték egy hangszóróval, így azon is hallgathatunk zenét. A BlitzWolf BW-FYE16 Plus füles játékhoz is tökéletes, hiszen a 0,038 másodperc meglepően alacsony késleltetés, a videó/játék hang- és kép szinkronizálásához. Tölteni Type-C porton keresztül lehet, a terméklap szerinti üzemideje 6-8 óra, de a már említett dokkoló a 800 mAh-s akkumulátor kapacitásával 68 óra üzemidőt biztosít, akár nyolcszor is feltöltheted a fülest, mielőtt a töltőtokot kéne. IPX5-szigetelést is kapott a kütyü, így a zuhogó esőben, vagy iszonyú kemény kardió során sem lesz baja, mert vízálló.

Innovatív, elképesztő a kapacitása és ahhoz képest rendkívül kedvező az ára a BlitzWolf BW-FYE16 Plus LED-kijelzős fülhallgatónak, ami most a Banggood Anniversary akcióban a BGLOWCYE16  kuponkódot megadva 8550 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek.

hirdetés