hirdetés

Az Umidigi piacra vezette az A11 Pro Max-ot

hír
Az Umidigi piacra vezette az A11 Pro Max-ot 1
írta: SonkaMod
2021-09-14

A gyártó az A11 modellel is már egészen érdekes telefont dobott a nagyközönség elé, és most ennek a kiadásnak a továbbfejlesztett változata érkezett meg. A11 Pro Max az új készülék neve, ami elég megalomán elnevezésnek tűnik, valójában elég lett volna egy sima Pro szócskát ráaggatni, de ennyivel nem elégedtek meg. Bár valóban sokat fejlődött a telefon, erősebb processzor, több memória, nagyobb háttértár, nagyobb kijelző került bele, tehát lényegében csak a hasonló dizájn miatt látni, hogy az A11 ennek az alapja.

5150 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel, amivel körülbelül 20 órás kijelzőidő hozható ki. Bár Type-C porton keresztül tölthetjük, maga a folyamat nem kiemelkedően gyors, maximum 10 wattal lehet tölteni.

A hőmérőn kívül van még egy különleges funkciója, mégpedig, hogy van rajta egy plusz testreszabható gomb, amivel különböző alkalmazásokat hívhatunk elő. A vezeték nélküli kapcsolatok terén sok meglepő tulajdonsága nincs, Bluetooth 5.0, duális WiFi, 4G és műholdas helymeghatározórendszer került bele. Operációs rendszernek az Android 11-es verzióját kapjuk.

A mobil kétféle színben jelent meg, van egy átlagos fémes szürke színű modell, és egy kicsit harsányabb, kék variáns. Egyelőre előrendelési akcióban lehet megvásárolni az Umidigi A11 Pro Max-ot. A 4 GB-os verzió 46 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítással együtt, míg az erősebb, 8 GB memóriával ellátott modellért 52 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a fizetni, szintén szállítási költséggel együtt. Az erősebb verzió jobb ajánlatnak tűnik, érdemes arra beruházni, hiszen kicsi a variánsok között az árkülönbség.

hirdetés