hirdetés

Az Ultimea legnagyobb projektora nagyon ígéretes

hír
Az Ultimea legnagyobb projektora nagyon ígéretes 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-25

Az Ultimeát a legtöbben a soundbarjaik miatt ismerik, amik mindenki szerint nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, de gyártanak ám projektorokat is. A legnagyobb tudású modelljuk az Apollo P60, ami egy LCD projektor, árához képest jó fényerővel, natív 1080p felbontással, 4K támogatással, saját fejlesztésű rendszerrel. A komolyabb hangszórókkal is ellátott vetítő az itthoni 170 000 forint körüli árához képest Banggoodon, cseh raktárból, a BGHAZM  kuponnal 101 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg.

Mivel egyedi rendszert kapott, ezért erre csak egy médialejátszó került, tehát önmagában streaming szolgáltatásokat sem támogat, ahogyan appokat sem lehet rá letölteni, de inkább ez, mint egy régi és nehezen használható Android verzió. Csatlakozók terén így viszont jobban áll, mint az okosabb variánsok, 2 darab HDMI, 2 darab USB 2.0, egy AUX és egy AV jack a repertoár része. Csomagolnak mellé egy távirányítót és egy HDMI kábelt is, előbbi jelét pedig minden irányból veszi a projektor.

Az Ultimea Apollo P60 Banggoodon kapható most nagyon jó áron, cseh raktárból, ingyenes szállítással 101 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ha felhasználjátok a BGHAZM  kuponkódot.

hirdetés