hirdetés

Az új Zeblaze okosóra elég jól sikerült

hír
Az új Zeblaze okosóra elég jól sikerült 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-22

Nemrég  jelent meg a Zeblaze Btalk 3 okosóra, ami a felhasználói visszajelzések alapján jó sikerült. A kütyü nyilván egy nagyon budget aktivitásmérő, aminek óra alakja van, de ebben a kategóriában is kell elhelyeznetek az eszközt. Az anyaghasználat és a dizájn rendben van, és vannak benne extrák is, mint amilyen például a Bluetooth-os beszédlehetőség. Aki nem akarja ezt a kategóriát nagyon túlgondolni, az a BGBD025A  kóddal 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazaviheti a Btalk 3-at, ami után a webshop fizeti az áfát.

Alap felhasználásra ajánlott az óra, de sportra is használható valamelyest, a Bluetooth-os beszélgetés lehetősége pedig kiemelkedő ebben a kategóriában. A BGBD025A  kóddal 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazaviheti a Btalk 3-at, ami után a webshop fizeti az áfát, a szállítás pedig ingyenes.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés