hirdetés

Az új Doogee S68 Pro nagyon jó strapafonnak ígérkezik

hír
Az új Doogee S68 Pro nagyon jó strapafonnak ígérkezik 1
írta: Atika
2019-10-17

A Doogee első moduláris strapatelefonja S90 és S90 Pro néven került a virtuális polcokra, ami a kiváló ár-érték arányával vívott ki hatalmas figyelmet. A kínai gyártó a népszerűségi hullámot meglovagolva gyorsan piacra is dobja a következő hasonló telefonját Doogee S68 Pro néven.

Az újdonság Helio P70 SoC-t – amit legtöbben az Ulefone Armor 6E-ből ismerhettek -, 6 GB RAM-ot és 128 GB UFS 2.0 belső tárhelyet kapott. A kijelző egy 2280×1080 pixel felbontású, 5,9 colos IPS panel, ami biztosan kiváló színvisszaadással és fényerővelé rendelkezik, ahogy ezt már más készülékeknél is megszokhattuk.

Ahogyan mindegyik strapatelefon, ez is óriási akkumulátort kapott, szám szerint 6300 mAh-s telep bújik meg benne. Ezzel 2-3 napos üzemidő is gond nélkül hozható. Ehhez kapunk 24 wattos vezetékes töltést, 10 wattos vezetéknélküli töltési lehetőséget és 5 wattos fordított vezetéknélküli töltést, amivel az erre alkalmas eszközeinket táplálhatjuk meg a telefonról.

A Doogee S68 Pro IP68-as szabvány szerint por- és vízálló, úgyhogy nem csak a vastag gumiszerű készülékborítás védi a külső behatásoktól a telefont. A fontos pillanatok megörökítéséhez kapott három darab kamerát hátra, ez egy 21 és két 8 Megapixeles képalkotót takar, szelfilövöldözéshez pedig egy 16 Megapixeles szenzor áll rendelkezésre.

A megjelenésről és a várható árról egyelőre semmilyen információ nincs, de amint kapható lesz, mi is jelezni fogjuk.

hirdetés