hirdetés

Az SJCAM SJ4000 Air potom áron szerezhető be

hír
Az SJCAM SJ4000 Air potom áron szerezhető be 1

Forrás: Aliexpress; SJCAM Choice Store

írta: Atika
2024-03-27

Az SJCAM jó pár évvel ezelőtt még annyira szárnyalt, hogy egyértelműen megérte az ő akciókameráikat választani a sokkal drágábban kapható GoPro modellek helyett, mára azonban megkopott a fénye a vállalatnak. Ez azonban semmit nem von le a korai időkben készült kamerái fényéből, hiszen az SJ4000 széria volt a legnépszerűbb olcsó akciókamera széria, ami készült. Most Aliexpressen iszonyatosan olcsón lehet már hozzájutni az SJ4000 Airhez, ami 4K felbontású videókat tud rögzíteni, WiFi-s, van rajta kijelző és egy rakás kiegészítőt is adnak hozzá, mindezt 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a 24AN03 kuponnal és némi coinnal.

A könnyedén cserélhető, 700 mAh-s aksija maximum 70 perc felvételét teszi lehetővé, utána töltőre kell dugni, amihez egy micro USB kábelt mellékelnek. A rögzítés micro SD kártyára történik, H.264-es tömörítésben.

A varázslat leginkább a csomagban lévő kiegészítőkben rejlik, ugyanis jár az SJ4000 Air mellé egy 30 méterig vízálló tok, két darab bukósisakra ragasztható adapter, kétféle adapter rögzítő, háromféle „alaplemez”, amelyekből kettő tripodra rögzíthető és még egy kendő is a lencse és a kijelző tisztításához. Ezért a pakkért a 24AN03 kuponnal és némi coinnal elérhető 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár igazán nem sok, ennyi pénzből még dash camet is nehéz vásárolni, ez viszont egy jóval sokoldalúbb eszköz.

hirdetés