hirdetés

Az okos madáretetővel megfigyelhetitek udvarotok lakóit

hír
Az okos madáretetővel megfigyelhetitek udvarotok lakóit 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-07-05

Sokan raknak ki télen madáretetőt, hogy segítsenek a közelükben fészkelő madarakat. Az utóbbi években azonban ezek sem kerülhették el a technológia általi megerőszakolást, amit egy Kickstarter kampány indított be annak idején. Azóta lehet kapni okos madáretetőket, amik a magvak tárolásán és adagolásán kívül egy kamerával is rendelkeznek, ami képes felvenni az étkezni érkező madárkákat, de még értesítést is küld erről a telefonotokra. Ezzel akár valós időben is nézhetitek, hogy milyen fajok használják ki a telepített etetőt, ami egyszerre edukatív és szórakoztató is lehet. A Zanlure terméke mindent kipipál a listáról, ezért cserébe pedig 38 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a BGHU1080P  kupon felhasználása után.

Maga az etető 1,5 literes kapacitással rendelkezik, de az elé felpattintható kis „teraszra” szúrhattok ki gyümölcsöket vagy a kis tálkába rakhattok ki vizet vagy egyéb eleséget is. Ha valamiért lemerülne a kamera, akkor Type-C portról újratölthetitek, a rögzítése pedig a hozzá kapott konzollal megoldható, amit felcsavarozhattok a falra vagy könnyedén hozzáköthettek egy fához is.

A Zanlure okos madáretető egy jobb biztonsági kamera áráért vihető Banggoodon, a BGHU1080P  kuponnal ugyanis már 38 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok. A termék kínai raktárból érkezik, de extra költségekre ebben az esetben sem kell számítanotok.

hirdetés