hirdetés

Az itthoni árak majdnem feléért vihető a Rapoo MT750L egér

Vezeték nélküli, két görgős, elég jó aksis, testre szabható, ergonomikus egér

hír
Az itthoni árak majdnem feléért vihető a Rapoo MT750L egér 1

Forrás: Rapoo

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

A Rapoo MT750L vezeték nélküli, két görgős egér egy nagyon népszerű modell sokan onnan is ismerhetik, hogy nagyjából egy Logitech MX Master klónja. Az egér funkcióit tekintve elég jónak mondható, az anyaghasználattal sincsen gond, és az árát abszolút megéri. Még tesztet is készítettünk róla, azt érdemes elolvasni. Most Banggoodon az itthoni árak majdnem feléért, 11 000 forint alatt lehet rendelni, így akinek ilyesmire fáj a foga ne habozzon!

A kapcsolatválasztó gombbal lehet állítani, hogy melyik eszközhöz kapcsolódjon, ugyanis egyszerre akár négy eszközzel is fenn tudja tartani a standby kapcsolatot, de nyilván csak az egyiken lesz aktív. Így viszont egy klikkeléssel át tudunk váltani egyik eszközről a másikra. Az egér felbontását lehet változtatni, négyféle érték közül választhatunk, melyek az alábbiak: 600, 1200, 1600 és 3200 dpi. Az akkumulátora egy beépített 450 mAh kapacitású lítiumos telep, amivel körülbelül egy hónapot bír, az újratöltése pedig nagyon egyszerű, hiszen USB-n keresztül megvalósítható, és töltés közben is lehet használni.

A hazai ára nagyon borsos, 18 900 forinttól indul. Nem biztos, hogy annyiért megvenném, viszont Banggoodról most a BGd7018e  kuponkóddal csak 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ennyiért viszont remek vétel, minimális, 290 forintos szállítással.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés