hirdetés

Az iLife hihetetlenül olcsón kínál robotporszívót

hír
Az iLife hihetetlenül olcsón kínál robotporszívót 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-16

Már régóta nem nevezhető úttörőnek az iLife a robotporszívós piacon, viszont a budget kategóriában továbbra is képviseltetik magukat, és népszerűek is. Ha igazán jó robotot szeretnénk venni, akkor biztosan nem náluk kell keresgélni, de ha az olcsóság egy nagyon fontos szempont, akkor annál inkább. A Geekbuyingon a V8 Plus modelljük megvásárolható 26 700 forintért, ami extrém alacsony ár, ahhoz képest pedig egy buta, de használható gépet kapunk.

Mivel nem készít térképet, így nem lehet előle elzárni területeket, viszont adnak hozzá egy elektromos, „láthatatlan falat”, amivel egy részét a lakásnak le lehet választani, így azt elkerüli a gép. 2600 mAh kapacitású akkupakk van benne, amivel nagyjából 140 percet képes egyhuzamban takarítani, de ha merül, akkor automatikusan visszatér a dokkolójára.

Az iLife V8 Plus enyhén szólva sem csúcstechnológiát kínál, viszont extrém olcsó. A Geekbuyingon az ILIFEV8PLUS  kuponkóddal már 26 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük ingyenes szállítással, EU raktárból. Ennyiért pedig azért nem rossz gép, ha csak ekkora a keret.

hirdetés