hirdetés

Az eddigi legolcsóbb FHD projektorát dobta piacra a BlitzWolf

hír
Az eddigi legolcsóbb FHD projektorát dobta piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-08-11

Már bőven tíz feletti a BlitzWolf projektorainak a száma, ami rendkívül különleges, hiszen lassan ilyen téren lenyomja a nagy gyártókat is. Persze ebből majdnem az összes a budget kategóriába sorolható, de azt nem lehet tőlük elvitatni, hogy különlegesen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. A most megjelent BW-VP14 ráadásul az eddigi legolcsóbb natív FHD-s vetítőjük, ami várhatóan ezért is lesz népszerű.

A hátoldalán találhatók a csatlakozók jó része, ahol a kéteres tápkábel bemenetén kívül találunk egy HDMI portot és két USB csatlakozót, a jack dugó és az AV port pedig az oldalára került. A vetítő méreteit tekintve egyáltalán nem nagy, sőt, ráillik akár a mini jelző is a maga 203x128x182 milliméterével.

Nem véletlen szerepel a címben az, hogy ez eddig a legolcsóbb FHD-s projektora a BlitzWolfnak. A Banggoodról lehet rendelni a vetítőt, és a BGBWVP14 kuponkóddal mindössze 42 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ez az összeg már szinte nevetséges egy ilyen projektorért, de nagyon meglepődve azért nem vagyunk, hiszen a gyártó nem először bizonyítja, hogy képes remek ár/érték arányú cuccokat csinálni. A Banggoodról teljesen ingyenes postázással lehet rendelni, importköltségek pedig nem fogják terhelni a futárszolgálattal szállított csomagot.

hirdetés