hirdetés

Az ébresztőórás Edifier hangszóró piszkosul olcsó

hír
Az ébresztőórás Edifier hangszóró piszkosul olcsó 1

Forrás: AliExpress, Edifier Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-01-10

Van amikor megpillantunk egy-egy terméket valamelyik webshopban és szabályosan leesik az állunk, hogy hogyan lehet annyira olcsó. Naná, hogy ez nem mindennapos eset, de ha ilyen van, akkor azt rögtön meg kell írnunk, hiszen az olvasók is szeretnek jó üzletet csinálni, ahogy mi is. A mostani alany az Edifier MP260 Bluetooth hangszóró, ami ugyan hordozható, de sokkal inkább egy szobai eszköz. Nem egy hagyományos zenedoboz az biztos, és most nem túlzás, hogy elképesztően jó áron rendelhető Aliexpressről.

5200 mAh kapacitású akkumulátora van, de az szinte csak másodlagos kérdés, hiszen a dizájn miatt nem igazán hivatott a helyváltoztatásra. Egy töltéssel viszont tud zenélni akár 7 órán keresztül is.

Az Edifier kínálatában ez egy nagyon jó árú készüléknek számít. Soha nem volt drága, és az az igazság, hogy még a magyar forgalmazóknál is teljesen okés árcímkével rendelkezik, ám ezeket mind toronymagasan veri a mostani Aliexpresses ajánlat. Az Edifier hivatalos store-jából rendelhető meg Lengyelországból, apró pénzért, viszont a szállítás drága rá, ám ez sem lehet akadály, mert a végösszeg így is megáll 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál.

hirdetés