hirdetés

Az autósok kedvence lesz az új Baseus A7 porszívó

hír
Az autósok kedvence lesz az új Baseus A7 porszívó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-02

Próbálják teljesen kimaxolni a kínaiak az autós- és morzsaporszívó termékvonalat, amiből a Baseus is jelentős részt vállal. Már eddig is nem egy, nem kettő ilyen eszközük jelent meg, most pedig debütált az A7, a legújabb ilyen jellegű masinájuk. A vadonatúj üdvöske azzal fogja levenni a lábukról az autótulajokat, hogy könnyű, erős, sokat bír az aksija és adnak hozzá flexibilis gégecsövet, ami kell is a kocsi tisztán tartásához.

Többféle kiegészítőt is adnak hozzá, van egy kettő az egyben szűkítő, aminek a kefés feje hátra húzható, tehát nem feltétlenül kell használni, de lehet. Ami pedig sokkal fontosabb, hogy flexibilis gégecső is jár hozzá, amivel az utastér utálatos réseibe is be tudunk nyúlni és ki tudjuk takarítani.

A Baseus elég jó autós porszívókat szokott gyártani, az A7-től is azt várjuk, hogy megfelelően jó legyen. Egyelőre nem sok helyen lehet kapni, Aliexpressen és Banggoodon már listázott, és az utóbbin a BG6c8a7d kuponkóddal pár darab akciósan rendelhető, ami 25 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés