hirdetés

Az AOCHUAN elég kapós gimballal robbant a piacra

hír
Az AOCHUAN elég kapós gimballal robbant a piacra 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-09-15

Egészen biztos vagyok benne, hogy a magyar vásárlók nagy része még csak nem is hallott az AOCHUAN nevű kínai brandről, pedig pár éve már a piacon vannak többféle stabilizátorral. A hazai piacon nem lehet kapni a termékeiket, de például Aliexpressen igen, illetve a Smart XE nevű újdonság már Banggoodon is elérhető. Ez egy új 3 tengelyes stabilizátor telefonokhoz, melyet most akciósan 20 200 forintért meg is lehet rendelni.

Az üzemideje nagyon impresszív, a 2600 mAh kapacitású akkuja 10 órányi működést tesz lehetővé, tölteni pedig Type-C porton keresztül lehet.

Az új AOCHUAN Smart XE remek választásnak tűnik, ha nem profi célra keresünk egy stabilizátort. Meglepően alacsony áron kínálja a gyártó, a Banggoodon pedig még annál is olcsóbb, a BG71e64f  kuponkóddal 20 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes szállítással.

hirdetés