hirdetés

Az Alldocube iPlay tablet széria új tagot kapott

hír
Az Alldocube iPlay tablet széria új tagot kapott 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2022-12-07

Nem tétlenkedik az Alldocube és még az ünnepek előtt kiadta az iPlay 50 tabletet, ami egy új konstrukció, ám maga a hardver azért ismerős. Az új gép a már régről ismert Unisoc processzorral lett szerelve, viszont vannak benne olyan újítások, mint például a nagyfelbontású kijelző. Geekbuyingon debütál az eszköz, a gyengébb modell alig több, mint 50 000 forintért, az erősebb pedig nagyjából 58 000 Ft-ért.

Elég nagy, 6000 mAh kapacitású akkumulátorával 7-10 órányi üzemidő jön össze folyamatos használat mellett, felhasználástól függően. Gyorstöltés nincsen benne, de Type-C porton keresztül lehet megtáplálni.

Bajban vagyunk, hogy ez egy belépő- vagy középkategóriás tablet, de talán inkább az előbbi. Az ára sem vészes, sőt, elég jóra sikerült. Geekbuyingon a 4/64 GB-os verzió a 7BNPMQLO  kuponkóddal 50 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a jobbik, 6/128 GB-os variáns pedig 58 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a 7BNPHQWA  kóddal. Mind a kettőt európai raktárból hozza a Geekbuying, és még simán leszállítják karácsony előtt.

hirdetés