hirdetés

Az Alin óriásit zuhant a 1MORE ComfoBuds 2 ára

hír
Az Alin óriásit zuhant a 1MORE ComfoBuds 2 ára 1

Forrás: Aliexpress; 1MORE Official Store

írta: Atika
2023-03-20

A 1MORE az egyik kedvenc audió márkánk, mert habár rendszerint nem szégyenlősködnek, amikor az árcédulát kell megírni, mégis konzisztensen kiváló termékeket raknak le az asztalra. Kimondottan örülünk, amikor 1-1 fülesüket valahol leárazzák, nincs ez most sem másképp, ugyanis Aliexpressen kevesebb, mint 14 000 forintért megvásárolható a ComfoBuds 2. Ez azért nagyon érdekes, mert, amikor tavaly októberben írtunk róla, még több, mint 23 000 Ft-ot kértek el érte, szóval érdemes sietni, nehogy lemaradjatok erről a brutális akcióról.

Sportra is alkalmas valamennyire, IPX5 védelemmel rendelkezik, ami leginkább az izzadság és az eső ellen nyújt védelmet. A modern BT szabványoknak hála – ami a ComfoBuds esetében az 5.2-es verziót jelenti – már nagyon alacsony a késleltetés, nem csúszik a játékok és a filmek alatt sem a hang, de itt van egy külön „Gaming Mode” is, ami extra alacsony értékekkel büszkélkedhet.

Érdemes még megemlíteni, hogy mivel ez egy viszonylag hosszabb szárú füles, ezért jó esély van arra, hogy headsetként is használható, főleg azért, mert a mikrofon oldalán ENC – környezeti zajszűrés – is dolgozik. 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ehhez fel kell használnotok az ANUP3  kuponkódot, a 8 dolláros, automatikus Spend&Save kedvezményt és 80 coint. A szállítás ingyenes, az Aliexpress Standard Shipping szállítási móddal pedig extra költségektől sem kell aggódnotok.

hirdetés