hirdetés

Az 5 méteres BlitzWolf okos LED szalag most csak 5500 Ft

hír
Az 5 méteres BlitzWolf okos LED szalag most csak 5500 Ft 1
írta: SonkaMod
2021-11-25

Karácsony alkalmából mindenhol felkerül mindenféle világítás, hangulat fény, és LED szalag, így éppen aktuális egy ilyen akcióról beszámolni. A BlitzWolf BW-LT34 ugyan nem specifikusan karácsonyi termék, de nyilván az ünnepi hangulat fokozására is használhatjuk. Az okos LED szalag bárhonnan vezérelhető, tud mindenféle fényjátékot és most a Black Friday akcióban nagyon jó áron rendelhetjük meg, ingyenes szállítással.

A BlitzWolfnak a BW-LT34-es LED szalagja 5 méter hosszú, és méterenként 30 darab SMD5050-es dióda van rajta. Ennyi LED-del már igen homogén és erős fényt kapunk. Mivel okos, így telefonról vezérelhető, amihez a BlitzWolf saját applikációját, vagy a Smart Life és a Tuya alkalmazást használhatjuk. Nemcsak ki- és bekapcsolhatjuk a szalagot, hanem megadhatunk neki például olyat, hogy amikor lemegy a nap, akkor felkapcsoljon. De lehet időzíteni, a színeit változtatni és a fényerejét is állítani. Mindezt megtehetjük akár a világ másik végéről is.

Ahhoz, hogy könnyebben vezérelhessük, egy 40 gombos távirányító is a rendelkezésünkre áll, innen szinte bármit elérünk, ha viszont nem, akkor segítségünkre lesz a telefonos applikáció. Külön kiemelendő, hogy hang általi vezérlésre is képes, tehát a zene ritmusára villog vagy változtatja a színét.

A LED szalaghoz jár az EU dugós adapter, az inverter és a távirányító is. Tehát teljesen komplett a szett. A dekorációs célokra felhasználható BW-LT34-et most rendkívül jó áron szerezhetjük be a Black Friday alkalmából. A BG29d970 kuponkóddal mindössze 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ingyenes szállítással viszi házhoz a futár. Bár kínai raktárból érkezik, a Banggood Express szállítással már december 11-e előtt a kezünkben lehet a csomag.

hirdetés